GB-afdeling Noordoost-Veluwe

Datum: 21-03-2017
Tijd: aanvang 19.30 uur inloop vanaf 19.10 uur
Lokatie: Kerkstraat 2A te Wapenveld

De voorjaarsvergadering van de afdeling Noordoost-Veluwe van de Gereformeerde Bond wordt DV gehouden op dinsdag 21 maart, om 19.30 uur in een van de zalen van de hervormde gemeente, Kerkstraat 2A in Wapenveld. Spreker is ds. J. Belder, emeritus predikant uit Harskamp. Hij hoopt te spreken over het thema: ‘De laatste ernst. Over de plaats van hemel en hel in prediking en pastoraat’.
Zijn ook christen meer gericht op de aarde dan op de hemel? Geloven wij nog werkelijk in het bestaan van een hemel én een hel? Komt het uiteindelijk toch niet met alle mensen goed? God is immers liefde…? Een vraag waar we niet aan voorbij mogen gaan: wat zal onze eindbestemming zijn.
U bent hartelijk welkom. Neem gerust uw huisgenoten, vrienden en/of bekenden mee. De toegang is vrij, wel wordt er bij de uitgang een collecte gehouden ter bestrijding van de kosten. Het boek De laatste ernst, geschreven door ds. J. Belder, is deze avond voor een speciale prijs te koop. We bidden om een gezegende bijeenkomst.