Aandacht voor de CSFR

Het hoofdbestuur van de Gereformeerde Bond beveelt de CSFR van harte in de aandacht van kerkenraden en gemeenten aan. Onderstaand persbericht van de CSFR zelf is bedoeld om in het plaatselijke kerkblad of de website van de gemeente op te nemen.

Ontmoeting, overtuiging & ontplooiing – Je vindt het op de CSFR

Heb je net je examens achter de rug en ben je aan het genieten van een heerlijke vakantie? Dan is het tijd om ook eens vooruit te kijken naar volgend collegejaar. Als student wacht je een bijzondere tijd; wellicht ga je zelfs op kamers wonen en ben je nog op zoek naar de leukste studentenvereniging. Wil jij alles uit je studententijd halen? Kom langs bij een van de vele disputen van de CSFR.
De C.S.F.R. is een christelijke studentenvereniging, met disputen in alle toonaangevende universiteitssteden. Je vindt ons in Amsterdam, Delft, Eindhoven/Tilburg, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Wageningen. De CSFR is een christelijke vereniging die zich bezighoudt met de bijbel. Daarnaast houden we van goede borrels, helpen we je nadenken over maatschappelijke thema’s en organiseren we tal van actviteiten om jouw studententijd tot een bijzondere tijd te maken!

Op onze website csfr.nl en via alle sociale media vind je meer informatie over wie wij zijn en waarom wij jou als lid verwelkomen. Op onze website vind je ook links naar alle disputen, waar je je kan inschrijven voor de introdagen. Heb je vragen? Check onze socials of mail voor meer informatie naar lpc@csfr.nl. Zien wij jou volgend jaar?