De CSFR ontmoeting, overtuiging en ontplooiing

Net je examens achter de rug en nu aan het genieten van een welverdiende, extra lange vakantie?

 

En daarna...? Je hebt vast al een interessante studie uitgezocht in een leuke stad en waarschijnlijk heb je al veel zin om te beginnen aan dit nieuwe leventje! Je gaat op kamers wonen of nog even niet, maar niets lijkt jou te verhinderen een prachtige tijd tegemoet te gaan als student. Wil je daar echt alles uithalen, dan is een leuke studentenvereniging een must. De CSFR is zo'n studentenvereniging en we willen jou graag als lid verwelkomen na de zomervakantie!

Wat is de CSFR precies? De CSFR is een landelijke christelijke studentenvereniging, met negen verschillende disputen in Amsterdam, Delft, Eindhoven/Tilburg, Groningen, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Wageningen en Nijmegen. In vrijwel elke universiteitsstad dus! De vereniging is bedoeld om christelijke studenten, voornamelijk uit de gereformeerde gezindte, bij elkaar te brengen. Dit levert veel gezelligheid en vaak goede en blijvende vriendschappen op. Daarnaast stellen wij ons tot doel met elkaar geloofsverdieping te vinden in de Bijbel en de gereformeerde beginselen en willen we onze leden voorbereiden op hun toekomstige verantwoordelijkheid in de kerk en de samenleving. Daarom worden er op de verschillende disputen onder andere bijbelkringen, lezingen, studiekringen en weekenden georganiseerd. Borrels en tal van andere activiteiten zorgen ervoor dat het niet te serieus wordt en maken onze vereniging een hechte groep waar iedereen zich thuis kan voelen en kan ontwikkelen.

 

Is de CSFR iets voor jou? Wij denken van wel! Daarom dagen we je uit deel te nemen aan de introductieweek die in alle steden wordt georganiseerd. Een week waarin je een goed beeld krijgt van wat de CSFR is en te weten komt of deze vereniging bij jou past. Surf voor meer informatie naar www.csfr.nl, of stuur een mail naar de Landelijke Publiciteitscommissie (LPC): lpc@csfr.nl. We hopen dat je op z'n minst even komt kijken en wensen je een heel mooie tijd als student toe!