DE CSFR ONTMOETING, OVERTUIGING EN ONTPLOOIING

In de hoop dat de kerkenraden de studenten uit de gemeente wijzen op de betekenis van de CSFR als relevante studentenvereniging, stuurden we in de maand juni onderstaand bericht naar de kerkenraden, bedoeld voor de nieuwsbrief van de gemeenten.

Beste aankomende student,

Nog even en dan breekt er een nieuwe levensfase aan: het studentenleven! Een prachtige tijd, waarin je een studie doet die bij jou past en waarin je jezelf kan ontwikkelen. Een mooie aanvulling op de studententijd vormt het lidmaatschap van een studentenvereniging. Wij nodigen je van harte uit om lid te worden van de CSFR.

De CSFR is een christelijke studentenvereniging met disputen in alle grote studentensteden. Zij heeft tot doel om christelijke studenten samen te brengen en met elkaar de gereformeerde beginselen te bestuderen. Op deze manier leer je te staan voor je overtuiging en word je voorbereid op je rol in de kerk en samenleving. Dankzij bijbelkringen, lezingen en studiekringen krijg je de ruimte om te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen en jezelf te ontplooien.

Daarnaast is de CSFR dé plek waar amicitia hoogtij viert. Amicitia komt tot uiting tijdens borrels, weekenden, gala’s, buitenlandse reizen en nog vele andere activiteiten. Het vormt de basis voor levenslange vriendschappen en herinneringen. Kortom, de CSFR is een plek waar iedereen een thuis kan vinden.

Ben je overtuigd en wil je meer te weten komen over de CSFR? Neem dan deel aan de introductieweek! Ieder dispuut organiseert een introductieweek waarin je een goed beeld krijgt van de CSFR en erachter kunt komen of de vereniging iets voor jou is. Voor meer informatie over de introductieweken en de CSFR, kun je terecht op www.csfr.nl en onze sociale media. Tot snel!