Enkele tienduizenden HSV-Jongerenbijbels verkocht

In de maand juni verscheen opnieuw een herdruk van de HSV-Jongerenbijbel.

Nog geen jaar geleden, in oktober 2013, is de HSV-Jongerenbijbel gepresenteerd. Het is een bijzonder teken van waardering voor deze uitgave dat nu reeds de derde druk nodig is. Daarmee is het één van de meest succesvolle uitgaven die in het afgelopen jaar zijn uitgebracht. Er zijn inmiddels al enkele tienduizenden exemplaren verkocht.
De HSV-stuurgroep, die de uitgave qua identiteit en uitvoering heeft begeleid, is dankbaar met de goede ontvangst. 'Het maakt duidelijk dat vooral jonge mensen vanaf een jaar of veertien van harte genegen zijn zich in de Bijbel te verdiepen, als ze een tekst krijgen aangereikt die voor hen toegankelijk is', aldus een woordvoerder.
Deze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij heel veel extra's voor jongeren, zoals enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die de jongere handvatten geven om de Bijbel beter te begrijpen. Bij ieder bijbelboek zijn een of meerdere landkaartjes en illustraties gevoegd, evenals tientallen kleurenfoto's. De complete Heidelbergse Catechismus is opgenomen.  
De HSV-Jongerenbijbel is ook beschikbaar als Android-app voor telefoon en tablet. Na aankoop van de HSV-Jongerenbijbel kost de app slechts 9,99 euro.
Meer informatie over de HSV-Jongerenbijbel en hoe deze Bijbel tot stand is gekomen, is te vinden op www.hsvvoorjongeren.nl.