J. Peters benoemd tot voorlichter Gereformeerde Bond

Het hoofdbestuur van de Gereformeerde Bond heeft als zijn nieuwe voorlichter per 1 mei 2018 de heer J. Peters (60) uit Bleiswijk benoemd.

Hij volgt onze huidige voorlichter, H. Geluk uit Hardinxveld-Giessendam op, die vanwege zijn leeftijd op 1 juni terugtreedt en van wie we op de komende jaarvergadering (24 mei) afscheid nemen. Ook in De Waarheidsvriend hopen we terug te komen op het afscheid van dhr. Geluk.
Op dit moment is Peters in deeltijd werkzaam als senior-projectleider op een scheepswerf te Maassluis. Hij heeft een ruime ervaring in de kerk, onder andere zestien jaar als ouderling in de hervormde wijkgemeente Het Anker te Bleiswijk. Ook behaalde hij het certificaat voor de cursus Psycho Pastorale Toerusting. Dhr. Peters komt, evenals zijn voorganger, voor zestien uur per week in dienst van onze vereniging. Zijn eerste taak is gericht op ledenwerving voor de Gereformeerde Bond, abonneewerving voor De Waarheidsvriend en het onderhouden van contacten met gemeenten en afdelingen van de Gereformeerde Bond. Ook hier spreken we de wens uit dat zijn werk veel voor onze vereniging en daarmee voor de opbouw van de kerk betekenen mag, onder Gods zegen.