ANNULERING i.v.m. Corona

Datum: 15-04-2020
Tijd:
Lokatie:

I.v.m. de maatregelen die genomen worden zal de avond die woensdag 15 april georganiseerd zou worden door Theologia Reforma samen met de CHE helaas NIET door.

Theologia Reformata organiseert dit jaar opnieuw, samen met de CHE een inspirerende avond. Ik wil u vragen of onderstaand berichtje opgenomen kan worden in uw kerkblad/nieuwsbrief.

Heeft u zin in een avondje theologie? Op woensdagavond 15 april spreken dr. Sam Janse en dr. Arie Versluis op de CHE over geweld in het Oude Testament. Ze gaan in op de grote vragen als: Is God wel te vertrouwen? Is God jaloers? Is God wreed? Beide oudtestamentici denken tamelijk verschillend. Janse: 'We leven duizenden jaren later in een andere cultuur. Ook de SGP is niet meer voor steniging van overspeligen.' Versluis: 'Het zou pas echt vreselijk zijn als God niet zou toornen over alle onrecht en zonde op aarde en er geen einde aan zou maken.' Beiden houden een korte inleiding, waarna er ruimschoots plek is voor discussie.

Deze avond wordt georganiseerd door Theologia Reformata in samenwerking met de Christelijke Hogeschool Ede. De leiding is in handen van prof. dr. Jan Hoek.

Inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee

Locatie: Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100