Ds. J. Muller spreekt voor GB-afdeling Noordoost Veluwe

Tijd: 19.30 uur
Lokatie: Hervormde Kerk te Wapenveld

GEANNULEERD

De afdeling Noordoost Veluwe van de Gereformeerde Bond houdt DV op woensdag 1 april haar voorjaarsvergadering. Ds. J. Muller uit Bleskensgraaf zal de inleiding verzorgen over het thema ‘Het gebed’.
De discipelen vragen aan de Heere Jezus: ‘Leer ons bidden’. Hij geeft hen onderwijs. Waarom is bidden zo belangrijk? Het is goed om met elkaar te leren hoe we hebben te bidden. Wat zijn nu de juiste gebedsgestalten? De Bijbel helpt ons daarbij. Om tot slot met elkaar ook te ontdekken hoe de Heere Jezus met het ‘Onze Vader’ helpt in ons bidden.
De avond wordt gehouden in een van de zalen van de Hervormde kerk, Kerkstraat 2a in Wapenveld en begint om 19.30 uur. Tevens is er een boekentafel van de Gereformeerde Bond aanwezig, waar (nieuwe) deeltjes van de Artios-reeks te koop zijn. Ieder is hartelijk welkom.