Ds. M. van Kooten spreekt over Hooglied

Datum: 08-11-2017
Tijd: 19.30 uur inloop vanaf 19.10 uur
Lokatie: Hervormde Kerk te Wapenveld

De afdeling Noordoost-Veluwe van de Gereformeerde Bond belegt DV op woensdag 8 november de najaarsvergadering, waarop ds. M. van Kooten uit Elspeet zal spreken. Thema van de avond is ‘Wat heeft het Hooglied ons te zeggen?’ De volgende vragen komen daarbij aan de orde: is Hooglied een onderstreping van de gave van het huwelijk, dat in onze tijd onder druk staat? Is het een liefdesverklaring van God aan Israël? Is het de liefde tussen Christus en Zijn gemeente? Of misschien wel alle drie?
De aanvang is om 19.30 uur, inloop vanaf 19.10 met koffie en thee. Plaats: een van de zalen van de Hervormde kerk, Kerkstraat 2a, Wapenveld. Tijdens deze avond vindt de overdracht van het voorzitterschap aan ds. J.K.M. Gerling uit Wapenveld plaats. Toegang gratis, er is een collecte bij de uitgang.