Geref. Bond en Hulp Oost-Europa beleggen studiedag over band met kerk in Oost-Europa

Datum: 09-11-2017
Tijd: 16.00 uur tot 21.00 uur
Lokatie: Gebouw Eben-HaŽzer te Woudenberg

Op donderdag 9 november 2017 beleggen de Gereformeerde Bond en stichting Hulp Oost-Europa DV een studiebijeenkomst die christelijke gemeenten in Nederland wil helpen het diaconaal bewustzijn te vergroten. Met name zal ingezoomd worden op wat gemeenten in Oost-Europa en Nederland van elkaar leren kunnen. Deelnemers krijgen een exemplaar van Nieuwe moed. Leven met de kerk in Oost-Europa uitgereikt.De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw Eben-Haëzer in Woudenberg. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Sprekers zijn ds. Endre Kondor, gemeentepredikant in Roemenië, ds. H.J. van der Veen uit Sliedrecht en Jaap Braaksma, bestuurslid van HOE, terwijl enkele workshops aangeboden worden. De kosten zijn € 17,50 p.p, dat is inclusief een exemplaar van Nieuwe moed (winkelprijs € 13,50). Iedereen die betrokken is op de kerk in Oost-Europa (persoonlijk, diaken, werkgroep, stichting) is welkom. Later volgt een uitgebreidere aankondiging.