Waar bent u naar op zoek?

Cursus Theologische Vorming Gemeenteleden ‘wapent’ voor het leven als christen

3 x 21 zaterdagmorgens

Ds. J.J. Verhaar
Door: Ds. J.J. Verhaar
22-08-2023

De urgentie om meer te weten over wat wij geloven en om toegerust en ‘gewapend’ te zijn voor het leven als christen in de maatschappij en in de kerk van vandaag, is groot. Daarom is de cursus Theologische Vorming Gemeenteleden (TVG) een aanrader.

Op drie plaatsen in het land wordt de cursus TVG gegeven, in Gouda, Putten en Rijssen. Veel gemeenteleden wisten de weg naar deze cursus in de afgelopen jaren (decennia!) te vinden. Nog veel meer gemeenteleden hebben er wel eens over nagedacht, maar kwamen er tot op vandaag niet toe.

Inspanningsverplichting

Er wordt inderdaad best wel een inspanningsverplichting aangegaan: drie jaar lang 21 zaterdagmorgens. Er zijn cursussen die minder uitgebreid en van kortere duur zijn en die hebben uiteraard eveneens hun nut. De voordelen van onze intensieve driejarige cursus zijn er echter ook. De cursus telt zeven vakken, waarvan de programma’s over drie jaar worden uitgesmeerd. Als we deze vakken noemen, zijn we meteen van hun waarde overtuigd.

Lees in De Waarheidsvriend van donderdag 24 augustus 2023 om welke zeven vakken het gaat. Neem een jaarabonnement (€ 52,50). Als welkomstgeschenk ontvangt u De Waarheidsvriend twee maanden gratis. Of maak gebruik van onze actie en lees De Waarheidsvriend vier maanden voor € 10,-!

Ds. J.J. Verhaar
Ds. J.J. Verhaar

uit Krimpen aan den IJssel is coördinator van de cursus TVG.