Waar bent u naar op zoek?

Belijdenisnummer te bestellen

18-02-2021

Veel jongeren bereiden zich momenteel van week tot week in de gemeente voor op het doen van openbare belijdenis van het geloof. Met het jaarlijkse ‘belijdenisnummer’ van De Waarheidsvriend, te verschijnen op donderdag 18 maart, hopen we hen te dienen – evenals al degenen die eerder kwamen tot het afleggen van geloofsbelijdenis. Kerkenraden en predikanten wijzen we door middel van deze vooraankondiging op de mogelijkheid kosteloos extra nummers te bestellen. Onder meer de volgende artikelen zullen verschijnen:

– Ds. P. Nobel schrijft over de vraag hoe je je leven concreet besteden kunt in de dienst aan God als je geen zendeling of predikant wordt;

– Ds. G.M. van Meijeren gaat in op de weerstand in ons hart voordat het tot overgave aan God komt, een weerstand die de Heilige Geest afbreekt.

Daarnaast delen twee jongeren hoe ze toeleven naar de belijdenisdienst en vertelt Elianne Hofman uit Capelle aan den IJssel hoe het was om in haar eentje belijdenis te doen tijdens een dienst waar vanwege de coronamaatregelen slechts een deel van gemeente en familie aanwezig mocht zijn. De kerkenraden worden door onze voorlichter benaderd voor het bestellen van extra nummers om uit te delen aan de jonge lidmaten of aan anderen. Mocht dit op 11 maart niet zijn gebeurd, neem dan contact op via voorlichter@gereformeerdebond.nl.