Waar bent u naar op zoek?

GB-afdeling Dordrecht

12-11-2020

De hervormde vereniging Waarheid en Vrede (tevens plaatselijke afdeling van de Gereformeerde Bond in Dordrecht) heeft twee thema-avonden/uitzendingen georganiseerd die voor meer mensen dan alleen een aantal Dordtenaren waardevol zijn.

De eerste gaat over donorregistratie. Om behulpzaam te zijn bij het nemen van een beslissing over dit aangelegen thema is een interview gehouden met ds. J. Belder en dhr. W. Meuleman, drager van een donorhart.

Vanuit Gods Woord en eigen ervaring reiken zij handvatten aan. Het interview is te zien op het YouTube kanaal van de wijkgemeenten 2 en 7: https://youtu.be/3ooryZpmXhM. De tweede uitzending gaat over schepping en evolutie. Oudtestamenticus dr. K.D. Goverts geeft daarin zicht op de goddelijke openbaring, de volmaakte schepping, verlossing én de volmaakte Schrift. Prof. dr. M.J. de Vries belicht verschillende kanten van geloof, de praktijk van de wetenschap en wereldbeelden. Dit vormt samen een goede basis om inzicht te krijgen in de consequenties van de aanvaarding van de evolutietheorie. De avond is terug te luisteren op https:// www.youtube.com/watch?v=G9ocBVP0X_k.