Waar bent u naar op zoek?

Gebedssamenkomsten voor predikanten

17-02-2022

Op donderdag 24 februari en donderdag 3 maart vinden er DV weer gebedssamenkomsten voor predikanten plaats. Het gebed is een krachtig middel waardoor de levende God grote dingen doet, zo is onze overtuiging. Daarom willen we ons daarin oefenen. We verlangen naar een geestelijk ontwaken in deze geseculariseerde tijd. We beginnen met een gebed van verootmoediging. Daarna is er de voorbede voor kerk en wereld. We brengen in onze gebeden onze vreugde en zorg aangaande de kerk en de gemeenten en wat zoal speelt in onze samenleving en wereldwijd voor God. Ons bidden gaat samen op met een aandachtig luisteren naar de Bijbel. We merken dat deze bijeenkomsten de onderlinge band versterken en een bemoediging zijn voor ons staan in de kerk.

Op 24 februari is er een samenkomst in Werkendam (Dorpskerk, Kerkstraat 5). Een week later, op 3 maart, zijn er samenkomsten in: Nunspeet (‘Huis van Gebed’, Stationslaan 10 G), Dorkwerd (Hervormde Kerk, Hogeweg 2), Oude Pekela ( Julianakapel, H. Hindersstraat 20), Reeuwijk (Ichthuskerk, Nieuwdorperweg 1), Ede (gebouw Rehoboth, Driehoek 11), Oude Tonge (Hervormde Kerk, Kerkring 1). We beginnen om 10.30 uur en sluiten rond 12.00 uur af, behalve in Dorkwerd, daar is het een uur eerder (9.30–11.00 uur).

De volgende gebedssamenkomst is op donderdag 2 juni.

Ds. J.J. van Holten, IJsselstein; ds. L.W. den Boer, Goedereede; ds. J.P. Lensen, Poederoijen; ds. J. Tadema, Nijkerk; ds. J.E. de Groot, Ede; L.J. Blees, Dorkwerd; ds. N.F.L. de Leeuw, Oude Pekela.