Waar bent u naar op zoek?

GZB zoekt nieuwe zendingswerkers

27-10-2022

De GZB is dringend op zoek naar nieuwe zendingswerkers voor vacatures in onder andere Albanië, Mozambique en Costa Rica. Meer dan 23.000 mensen in de achterban van de GZB hebben een oproep ontvangen om serieus na te denken over de vraag: ‘Wilt u, wil jij van betekenis zijn in Gods wereldwijde kerk? Is een uitzending via de GZB iets voor jou?’

De jonge kerk in Albanië vraagt de GZB om de hulp van een enthousiaste jeugdwerker: ‘Help ons bij het jeugdwerk; wij hebben daar nauwelijks ervaring mee.’ Sinds de kerk in Mozambique niet meer ondergronds hoeft te opereren, zijn er veel nieuwe gemeenten gesticht op het platteland, maar nauwelijks in de grote steden. Samen met deze partnerkerken voelt de GZB zich geroepen om het Evangelie te delen, aan jongeren en ouderen, op het platteland en in steden. Zendingswerkers kunnen met hun expertise daarin een rol van betekenis spelen. Er zijn niet alleen vacatures voor predikanten en evangelisten, maar ook voor artsen, jeugdwerkers, marketeers, ondernemers etc. Een overzicht van de vacatures staat op gzb.nl/ vacatures.

Voor mensen die interesse hebben, organiseert de GZB op zaterdagmorgen 19 november op het GZB-kantoor in Driebergen de meeting ‘Zend mij’. Sijmen den Hartog, zendingswerker in Thailand, vertelt over de mooie, maar ook de uitdagende kanten van het leven in het buitenland. Ook is er meer te horen over de werkwijze en de vacatures van de GZB en er is ruimte voor vragen. Meer info en aanmelden via gzb.nl/zendmij.