Waar bent u naar op zoek?

Jaap Dielemans uitleg van Openbaring 13 is onbijbelse bangmakerij

02-03-2021

Het magazine Eyeopener van Jaap Dieleman, evangelist bij stichting De Heilbode in Zeewolde, is bij veel Nederlanders op de mat gevallen. Waarover gaat het en hoe beoordeel je het? schrijft ds. A.W.J. Theunisse.

Dieleman leidt de lezer via profetieën over Jezus’ eerste komst en over de oprichting van de staat Israël in 1948 naar zijn punt: de profetieën over het beest en zijn merkteken uit Openbaring 13. De duivel gebruikt overheden en media die de ernst van corona opkloppen om een nieuwe wereldorde te lanceren met één regering, één religie en één munt, aldus Dieleman. Vaccinatie wordt verplicht.

Zonder vaccin mogen mensen straks niet meer vliegen, werken of shoppen. En het wordt nog erger. Dieleman meent op grond van de Bijbel dat weigeraars uiteindelijk onthoofd zullen worden. Wie het vaccin neemt, staat echter het vuur van de hel te wachten.

Lees de volledige tekst van dit artikel in De Waarheidsvriend van donderdag 4 maart 2021 of download de gratis pdf

Bestel een los nummer, maak gebruik van onze actie en lees De Waarheidsvriend vier maanden voor € 10,- of neem een jaarabonnement op De Waarheidsvriend.