Waar bent u naar op zoek?

‘Mensenzoon tussen de kandelaren’ herdrukt

11-11-2021

De laatste tijd staat het bijbelboek Openbaring extra sterk in de belangstelling. Zien we het beest in onze tijd aan het werk? Herkennen we zijn merkteken in de QR-code in de coronacheckapp? Zulke vragen maken het Artiosbijbelstudieboekje over Openbaring, dat in het begin van de zomer verscheen, nog actueler dan het al was. We melden hier dat dezer dagen de tweede druk verschenen is.

Ds. A.W.J. Theunisse uit Beekbergen biedt in Mensenzoon tussen de kandelaren een samenhangende lezing van de gehele Openbaring en hij legt de beelden uit in het verband waarin ze zijn gegeven. Vanuit de context van de eerste hoorders in Klein-Azië worden lijnen van dit profetische geschrift naar onze tijd getrokken, tot aan de verwachting van het nieuwe Jeruzalem. Zo worden lezers geoefend zelf dit bijzondere boek te lezen en toe te passen.

Het boekje telt dertien hoofdstukjes. Voor gebruik op kringen zijn gespreksvragen en liedsuggesties toegevoegd. Mensenzoon tussen de kandelaren verscheen bij uitg. Groen in Heerenveen, telt 175 blz. en kost € 14,99. Verkrijgbaar in de (christelijke) boekhandel.