Waar bent u naar op zoek?

Online bijbelstudies als voorbereiding op kring

18-08-2022

Bijbelkringen gaan weer van start en zoeken naar vormen om elkaar rond Gods Woord te bemoedigen. De Artios-bijbelstudies bieden hiervoor goede mogelijkheden. Kringleden en leiders bereiden zich op verschillende manieren voor. In De Waarheidsvriend van 27 januari is uitvoerig geschreven over online bijbelstudies als voorbereiding en aanvulling op de kring. Bij drie boekjes uit de Artiosreeks zijn deze beschikbaar: Goudkoorts en Goudaders van dr. H. van den Belt en bij Houd stand! van ds. J.J. ten Brinke. De online bijbelstudies zijn vooral bedoeld als voorbereiding op een kringavond.

Om als gemeente met deze online bijbelstudies te starten, is het nodig om een eigen ‘school’ binnen Learnnn van Globalrize te starten. Dit is eenvoudig om te doen. De beheerder kan zelf mentor zijn, maar ook andere gemeenteleden kunnen als mentor gevraagd worden. Kringleden kunnen zo ook samen leren.

Een uitgebreide handleiding om de bijbelstudies voor de eigen gemeente in te zetten is te vinden via kerkdigitaal.learnnn.com/handleiding-pdf. Wie technische vragen of hulp nodig heeft bij het opzetten van een school, kan mailen naar Henry Perfors henry.perfors@globalrize.nl.