Waar bent u naar op zoek?

Origineel en inhoudsvol

13-04-2021

Geschokt waren we, toen we op 6 april, twee dagen na Pasen, vernamen van het overlijden van ds. Cees van Duijn. Hij laat een grote leegte achter, allereerst in zijn gezin en familiekring, schrijft ds. J.A.W. Verhoeven.

We leven van harte mee met mevrouw Mery van Duijn-Visser, haar kinderen en kleinkinderen. Ons gebed is dat de Heere hen draagt, troost en sterkt. 

Ds. C. van Duijn maakte van 2007 tot 2019 deel uit van ons bestuur. Wij hebben hem leren waarderen vanwege zijn originele en inhoudsvolle inbreng. Vanaf zijn eerste studiejaren had hij zich grondig verdiept in de theologie van de Reformatie. Hij ontdekte daarin de kracht van het Woord van God. Hij bestudeerde dat Woord, met voorliefde voor bijbelse theologie. Het was hem een grote vreugde geroepen te zijn als dienaar van dat Woord. Hij wist ook dat dat een hoge roeping is, een last. Achter zijn olijkheid en vrolijkheid ging het besef schuil dat het eropaan komt om mensen tot Christus te brengen. Zijn laatste artikelen in De Waarheidsvriend gingen over de ernst van de prediking.

Lees de volledige tekst van dit artikel in De Waarheidsvriend van donderdag 15 april 2021.

Bestel een los nummer, maak gebruik van onze actie en lees De Waarheidsvriend vier maanden voor € 10,- of neem een jaarabonnement op De Waarheidsvriend.