Waar bent u naar op zoek?

Samen bidden in Nunspeet, Dorkwerd, Werkendam, Ede en Nieuwe Pekela

25-02-2021

Op donderdag 4 maart vinden er DV weer gebedssamenkomsten voor predikanten plaats.

Het gebed is een krachtig middel waardoor de levende God grote dingen doet, zo is onze overtuiging. Daarom willen we ons daarin oefenen. We verlangen naar een geestelijk ontwaken in deze geseculariseerde tijd.

We beginnen met een gebed van verootmoediging. We verootmoedigen ons voor het aangezicht van de Heere God, belijden samen schuld, bidden samen om vergeving en Gods ontferming. Daarna is er de voorbede voor kerk en wereld. We brengen onze vreugde en zorg aangaande de kerk, de gemeenten en wat zoal speelt in onze samenleving en wereldwijd in onze gebeden voor God. Ons bidden gaat samen op met een aandachtig luisteren naar de Bijbel. We merken dat deze bijeenkomsten de onderlinge band versterken en een bemoediging zijn voor ons staan in de kerk.

Er zijn samenkomsten op de volgende plaatsen: Nunspeet (‘Huis van Gebed’, Stations‑laan 10 G), Dorkwerd (Hervormde Kerk, Hogeweg 2), Nieuwe Pekela (Hervormde Kerk, Tjadenstraat C51), Werkendam (Dorpskerk, Kerkstraat 5). In verband met de lockdown is er geen samenkomst in Reeuwijk. Het is op dit moment nog de vraag of de samenkomst in Ede (Rehoboth, Driehoek 11, vlakbij de Oude Kerk), doorgang vindt. Informatie hierover is te verkrijgen bij de contactpersoon, ds. J.E. de Groot.

We beginnen om 10.30 uur en sluiten rond 12.00 uur af, behalve in Dorkwerd, daar is het een uur eerder (9.30–11.00 uur). De volgende gebedssamenkomst is op DV donderdag 3 juni.

Ds. J.J. van Holten, IJsselstein; ds. L.W. den Boer, Goedereede; ds. J. Tadema, Nijkerk; ds. J.E. de Groot, Ede; M. van Heijningen, Dorkwerd; ds. N.F.L. de Leeuw, Oude Pekela.