Waar bent u naar op zoek?

Samen bidden in Nunspeet, Reeuwijk, Dorkwerd, Werkendam, Ede en Nieuwe Pekela

26-11-2020

Op DV donderdag 3 december vinden de volgende gebedssamenkomsten voor predikanten plaats. In Nunspeet (‘Huis van Gebed’, Stationslaan 10 G), Dorkwerd (Hervormde Kerk, Hogeweg 2), Reeuwijk (Ichthuskerk, Nieuwdorperweg 1), Nieuwe Pekela (Hervormde Kerk, Tjadenstraat C51), Werkendam (Dorpskerk, Kerkstraat 5) en Ede (Rehoboth, Driehoek 11, vlakbij de Oude Kerk).

Het gebed is een krachtig middel waardoor de levende God grote dingen doet, zo is onze overtuiging. Daarom willen we ons daarin oefenen. We verlangen naar een geestelijk ontwaken in deze geseculariseerde tijd.

We beginnen met een gebed van verootmoediging. We verootmoedigen ons voor het aangezicht van de Heere God. Samen schuld belijden, samen bidden om vergeving en Gods ontferming. Daarna is er de voorbede voor kerk en wereld. We brengen in onze gebeden onze vreugde en zorg aangaande de kerk en de gemeenten en wat zoal speelt in onze samenleving en wereldwijd voor God. Ons bidden gaat samen op met een aandachtig luisteren naar de Bijbel. We merken dat deze bijeenkomsten de onderlinge band versterken en een bemoediging zijn voor ons staan in de kerk. We beginnen om 10.30 uur en sluiten rond 12.00 uur af, behalve in Dorkwerd, daar is het een uur eerder (9.30–11.00 uur). De volgende gebedssamenkomst is DV op donderdag 4 maart.

Let op: Het Huis van Gebed te Nunspeet is verhuisd naar Stationslaan 10 G (was Brinkerweg 27). Parkeren: achter de Stationslaan, parkeerplein Haverkamp. Ds. J.J. van Holten, IJsselstein; ds. L.W. den Boer, Sliedrecht; ds. J. Tadema, Nijkerk; ds. J.E. de Groot, Ede; M. van Heijningen, Dorkwerd; ds. N.F.L. de Leeuw, Oude Pekela.