Waar bent u naar op zoek?

Wilma Sleeuwenhoek uit Leerdam werd een ander mens

03-04-2019

Ze is niet christelijk opgevoed, maar tegenwoordig legt ze op zaterdagavond haar Bijbel klaar voor de dag erop. ‘Ik kijk uit naar de kerkdienst. Als ik de preek heb gehoord en de zegen meegekregen, kan ik weer een week vooruit,' zegt Wilma Sleeuwenhoek.

Ze is een ander mens geworden. De 61-jarige Leerdamse legde een jaar geleden in de Pauluskerk in haar woonplaats belijdenis van het geloof af. ‘Ik ben nog volop aan het leren, maar heb het idee dat ik eindelijk ben thuisgekomen. Ik heb leren bidden en breng nu mijn leven bij God.

Op de dag van mijn belijdenis voelde ik me zo rijk, zo feestelijk. Ik ben ook gedoopt. Ik dacht: nu ga ik een heel andere weg in, ik ga alles heel anders aanpakken. Drie kinderen en mijn kleinkinderen kwamen ook naar de kerk. Dat zijn ze niet gewend, maar ze zijn positief en zien dat ik veranderd ben. De vierde kwam niet naar de kerk, maar hij zocht me na afloop toch op en feliciteerde me. Ik ben gezegend met mijn kinderen.’

Lees de volledige tekst van het interview met WIlma Sleeuwenhoek in De Waarheidsvriend van donderdag 4 april 2019, of download hier de gratis pdf.

Klik hier om een los nummer te bestellen, en hier om een abonnement op De Waarheidsvriend te nemen.