Waar bent u naar op zoek?

Zomerschool Moslims en het Evangelie

04-05-2023

Stichting Evangelie & Moslims organiseert van 3 t/m 7 juli DV een praktische trainingsweek voor christenen, om hun geloof te delen met moslimvluchtelingen en met moslims die hier al jaren wonen. Deze zomerschool is een intensieve studieweek over het geloof en de cultuur van moslims en hoe je hen kunt bemoedigen om volgeling van Jezus te worden. Deelnemers bezoeken een moskee en gaan in gesprek met moslims. Onderwerpen die onder andere aan bod komen: achtergrond van de verschillende moslimgroepen in Nederland. Hoe vertel je moslims wie Jezus is? Hoe maak je moslims vertrouwd met de Bijbel? Hoe begeleid je mensen bij doop en discipelschap? Hoe bemoedig je MBB’s (moslims die christen worden). Het geloofsgesprek met moslims.

De Zomerschool is ook een goede voorbereiding voor zendelingen die naar een islamitisch land gaan. Predikanten en kerkelijk werkers krijgen voor deelname twee studiepunten toegekend. Voor predikanten die hiervan gebruik willen maken, is er wel extra leesstof en een evaluatie.

De kosten bedragen € 340 per persoon (met inbegrip van overnachtingen en maaltijden), echtparen betalen € 540. Aanmelden en info via evangelie-moslims.nl/zomerschool-2023.