Waar bent u naar op zoek?

Zware en vreugdevolle taak

05-01-2021

Op de drempel van 2020 naar 2021 leg ik, na ruim acht jaar, het voorzitterschap van onze vereniging neer. Daar groeide ik naartoe in een verlangen om mij weer volledig aan het werk in de gemeente te kunnen wijden, schrijft ds. A.J. Mensink.

Dat het overdragen van de voorzittershamer van mei naar januari vervroegd werd, zie ik als Vaderlijke leiding van de Heere, nu we in ons gezin met ernstige ziekte te maken kregen. Een terugblik onder vier trefwoorden. 

Intensief

Het voorzitterschap van de Gereformeerde Bond is intensief. De structuur en omvang van onze organisatie vraagt om een voorzitter die naast de bestuursvergaderingen betrokken is bij het vele dagelijkse werk dat vanuit het kantoor in Apeldoorn verricht wordt. Daarom werd ik voor 25 procent werktijd door de gemeente vrijgesteld. Ik ben zowel de hervormde wijkgemeente van bijzondere aard te Krimpen aan den IJssel als de hervormde gemeente te Elburg dankbaar voor het offer dat zij hiervoor brachten.

Lees de volledige tekst van dit artikel in De Waarheidsvriend van donderdag 7 januari 2021 of download de gratis pdf.

Bestel een los nummer, maak gebruik van onze actie en lees De Waarheidsvriend vier maanden voor € 10,- of neem een jaarabonnement op De Waarheidsvriend.