Predikantsvrouwencontio

Datum: 15-11-2018
Tijd: 10.30 uur inloop vanaf 09.30 uur
Lokatie: De Aker te Putten

Op D.V. donderdag 15 november is onze jaarlijkse predikantsvrouwencontio. Echtgenotes van predikanten, van emeriti, maar ook vrouwen, verloofdes of vriendinnen van aanstaande predikanten zijn van harte welkom! Het wordt als fijn en goed ervaren elkaar te ontmoeten en verbonden te zijn op deze dag. We mogen elkaar bemoedigen en ons houvast vinden in Gods Woord.
Thema van de dag is: ‘Mijn lief is dominee’, over liefde en trouw in de pastorie: God dienen, elkaar dienen, de gemeente dienen.
Als sprekers zijn uitgenodigd: Ds. P. Nobel en mw. E. Nobel-Buijs. Ds. Nobel zal een meditatie houden, mw. Nobel zal het onderwerp belichten vanuit haar expertise als psycholoog.
In de middag zijn er 3 workshops. Er kan doorgesproken worden over het onderwerp, er is een muzikale workshop o.l.v. Nelleke Hazeleger en er is een taalworkshop o.l.v. Netty Verweij.
Er wordt op de contio altijd een speciaal moment vrijgemaakt om samen te zingen.
De dag begint om 10.30 uur en duurt tot 15.15 uur. Vanaf 09.30 uur is er inloop met koffie en thee. Tussen de middag is er een uitgebreide lunch en is er volop gelegenheid voor onderlinge gesprekken.
Locatie: ‘de Aker’, Fontanusplein 2, 3881 BZ Putten
Er is kinderoppas aanwezig.
Dagkosten: € 22,50 voor leden, € 35,- voor niet-leden. Mochten de kosten voor u een bezwaar zijn om te komen, neem dan gerust contact met ons op.
Voor verdere info en opgave: predikantsvrouwencontio@gmail.com
U kunt ook bellen naar: Liesbeth Verhoeven-Vos, tel. 0180 701070
Opgeven vóór 9 november.
Een warm welkom!

« Terug naar overzicht