Waar bent u naar op zoek?

afd. Hoeksche Waard 28 sept Moet alles wat kan?

Hierbij nodigen we u uit voor een toerustingsavond op D.V. donderdag 28 september 2023 in de verenigingsgebouw Maranatha, Kerkstraat 57 in Oud-Beijerland. Tijdens deze avond willen we met elkaar nadenken over de betekenis van het leven in omstandigheden zoals ouderdom, gebrek en ziekte.

De laatste decennia heeft de geneeskunde een geweldige vlucht genomen. We kunnen vandaag heel veel. Meestal is dat tot zegen en gelukkig worden veel ziekten effectief bestreden. Maar soms leidt dat tot nog meer lijden en verdriet. Juist bij kwetsbaar en broos leven speelt de vraag tot hoever we moeten doorgaan met behandelen. Waar liggen de grenzen? Wat is kwetsbaar leven (vandaag nog) waard?

Onder het thema “Moet alles wat kan?” hoopt Dr. A.A. Teeuw uit Ridderkerk op deze vragen in te gaan. In het dagelijkse leven is dr. Teeuw specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast heeft hij theologie gestudeerd. Na de pauze is er gelegenheid verder over de vragen door te spreken.

De avond begint om 19:30 uur en wordt georganiseerd door de Afdeling Hoeksche Waard van de Gereformeerde Bond in de Protestantse Kerk. Vanaf 19:15 uur is er inloop (met thee/koffie/fris).

Er zal een collecte gehouden worden ter bestrijding van de onkosten. Komt u ook? Neem gerust vrienden en kennissen mee!

Informatie

Datum
 
do 28 sep. 2023
19:30 uur