Waar bent u naar op zoek?

Predikantsvrouwencontio

DV 10 november zal er weer een bijeenkomst zijn van de predikantsvrouwen. De bijeenkomst zal worden gehouden in De Aker te Putten.

Het thema is: “Psallite! Psalmenzang de eeuwen door”.

Voor de morgenlezing is uitgenodigd mw. dr. Hanna Rijken. Zij is theoloog en musicus en studeerde eveneens koordirectie, kerkmuziek en dwarsfluit.  Ze schreef een boek over de Evensong (‘De Choral Evensong in de praktijk’). In de middag zijn er diverse workshops en zingen we samen. Vanaf 09.30 uur is er koffie en thee en tijd voor ontmoeting. De opening is om 10.30 uur. We sluiten af om 15.00 uur. Er is oppas voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Naast predikantsvrouwen zijn ook vriendinnen, verloofdes en partners van theologiestudenten van harte welkom.

Voor uitgebreide info zie: www. predikantsvrouwencontio.nl. Op de site staan de dagkosten vermeld. Aanmelden kan t/m 2 november. Graag via de website, maar het kan ook via e-mail (predikantsvrouwencontio@gmail.com), post of telefoon (Liesbeth Verhoeven, Noorderstraat 62, 2922 AC Krimpen a/d IJssel, tel. 0180 701070). Welkom!

Informatie

Datum
 
do 10 nov. 2022
10:30 uur