Waar bent u naar op zoek?

Auteur: Ds. C. Boele

Ds. C. Boele schrijft bijbelstudieboekje over Salomo

Dankbaar melden we hier dat niet heel lang na de start van onze serie Artios-bijbelstudies het negende deeltje verschenen is, Koning, bidder, bouwer. Bijbelstudies over Salomo.

Schrijver hiervan is ds. C. Boele, predikant van de hervormde gemeente van Polsbroek en Vlist.
Salomo is een koning die tot de verbeelding spreekt. Bekend om zijn wijsheid, rijkdom en de welvaart die er tijdens zijn regeerperiode is. Niet voor niets wordt deze tijd Israëls ‘gouden eeuw’ genoemd. Leerzame dingen staan in de Bijbel over hem geschreven. Ook gebeurtenissen waar we niet goed raad mee weten: de vele heidense vrouwen en zijn afval van de HEERE. Het roept indringende vragen op als: ‘Hoe heeft het kunnen gebeuren?’ en ‘Was hij wel een kind van God?’ In het Woord mogen we ook ontdekken dat de HEERE trouw is aan Zijn verbond, Zijn Woord houdt en doorgaat met Zijn werk. Deze bijbelstudies zijn voorzien van gespreksvragen en liedsuggesties en daarom goed bruikbaar voor kringen in de gemeente.
Koning, bidder, bouwer. Bijbelstudies over Salomo verscheen bij uitg. Groen te Heerenveen, telt 72 bladzijden en kost € 9,95. Verkrijgbaar in de (christelijke) boekhandel.