Waar bent u naar op zoek?

‘Leven bij de Dag’ krijgt vierde druk

Het seizoen voor de (huis)bijbelkringen is begonnen – we merken het in de gemeenten. Na een break van een jaar mogen we weer samenkomen om met elkaar de Bijbel te bestuderen, door te spreken over de betekenis voor ons leven. Blij worden we daarvan. We merken het ook aan de belangstelling voor de Artios bijbelstudies, de tien boekjes die in de voorbije drie jaar verschenen zijn.

In dit kader melden we hier dat dezer dagen van Leven bij de Dag. Bijbelstudies uit Joël en Habakuk de vierde druk verscheen. In deze uitgave zoekt ds. J.J. ten Brinke uit Oud-Beijerland de boodschap van deze profetische boeken dicht bij het hart te brengen. Het bijbelboek Joël predikt dat de dag van de HEERE nabij is; de profeet Habakuk verkondigt Wie de HEERE is, als Hij op weg naar die grote dag onbegrepen wegen met ons gaat. De acht bijbelstudies zijn voorzien van gespreksvragen en daarmee goed bruikbaar voor kringen in de gemeente.

Leven bij de Dag verscheen bij uitg. Groen in Heerenveen, telt 80 blz. en kost € 9,99. Verkrijgbaar in de (christelijke) boekhandel.